BLI MEDLEM

VAD KAN VI GÖRA TILLSAMMANS?Förslövs bygdegårdsförening är en ideell förening och behöver medlemmar. I ditt medlemsskap får du löpande information om föreningens verksamhet och därmed ges du möjlighet att påverka Bygdegårdens verksamhet och utveckling. Det finns även goda möjligheter att bidra, föreningen tar tacksamt mot stöd i form av arbetsinsatser eller andra bidrag.


Notera att första måndagen varje månad kl 15.30-17.30 ges du möjlighet att i dialog med styrelsen diskutera framtidsfrågor och att finna formerna för hur just du kan bidra.


För att bli medlem sätter du in årsavgiften 100:- på BG 5012-3587 eller swisha till 123 427 4890, skriv ditt namn, adress och mejladress. Mejladress är viktig för att vi ska hålla god kommunikation med dig, om du inte har meljadress hör av dig så gör vi andra arrangemang. När vi registrerat din betalning sänder vi ett välkomstmail!!


Som förening kan du bli föreningsmedlem. Föreningsmedlemskap kostar 250:-/år. Vi ser gärna att lokala företag blir medlemmar, kontakta oss så diskuterar vi formerna för ert företags medlemsskap.