Verksamhet

Måndagsmöte 5, 3 augusti 2020


Första måndagen varje månad kl 15.30 finns styrelsen på plats i Bygdegården. Vi inleder andra halvåret 2020 med att möta dig över en kopp kaffe och i dialog med styrelsen diskuterar framtidsfrågor och för att finna formerna för hur just du kan bidra. Vi möts i lokalen Fågelsång som ligger i källarplanet (ingång Capio), avslutar 17.30. För dig som har andra åtaganden, kom när du vill under mötestiden. Hjärtligt välkomna!!

Måndagsmöte 4, 6 juli 2020


Efter ett lite väl spännande första halvår, som trots all pandemi begränsning bjudit på många steg framåt i Bygdegårdens utveckling, inbjuder vi till:


Första måndagen varje månad kl 15.30 finns styrelsen på plats i Bygdegården. Vi tar en kopp kaffe och i dialog med styrelsen diskuterar framtidsfrågor och för att finna formerna för hur just du kan bidra. Vi möts i lokalen Fågelsång som ligger i källarplanet (ingång Capio), avslutar 17.30. För dig som har andra åtaganden, kom när du vill under mötestiden. Hjärtligt välkomna!!

Inbrott i Bygdegården


Larmet gick strax efter 04.00 natten till söndagen den 5 juli. Precis som många andra (enl Facebook) drabbades vi av ett inbrott. Väktare var snabbt på plats, men tyvärr var de två tjuvarna inte kvar.


Vi hoppas naturligtvis att Polisen ser ett samband mellan inbrotten som skett den här helgen och kanske rent utav tar kontakt med de drabbade för att lägga ett pussel av bitarna.


Precis som andra drabbade så står vi kvar med att städa upp efter inbrottet och naturligtvis de kostnader som det medför. En försiktig beräkning är 10 000 kr. Vill du hjälpa oss att täcka kostnaderna så är vårt BG 5012-3587 eller swisha till 123 427 4890, alla bidrag mottages tacksamt.

Första halvåret 2020 - så här är läget


Pandemin Covid -19 har påverkat första halvåret för såväl föreningen som hyresgästerna. Tillsammans hjälps vi åt för att hantera konsekvenserna, att hålla ut men även satsa på framtiden - det ska bli bättre!


Under första halvåret har vi:

- installerat fjärrvärme, städat ur gamla system och börjat trimma in det nya. Vi har stora förhoppningar på förenklad och kostnadseffektiv drift.

- Huset har har börjat lysa i fina kulörer, svart och vitt, på restaurangdelen. Projektet just nu fördröjt pga bevattningsförbudet, fasaden kan inte tvättas.

- Förslövs vägförening har skänkt en flaggstång som snart ska monteras. Tack så hjärtligt!!

- Under våren har vi arbetat med utemiljön, ett arbete som kräver ständig tillsyn. Vi tar gärna mot hjälp om du är intresserad.

- El, larm, brand, ventilation, utbyte av gamla delar, städning  - några exempel på områden som styrelsen har arbetat med.